STEUCAS & ErasmusDays

În data de 13 octombrie 2022 Liceul Tehnologic de Turism a sărbătorit cei 35 de ani ai programului Erasmus prin evenimentul „Tinerii și oportunitățile Erasmus+” în cadrul #ErasmusDays.

Elevii implicați proiectele Erasmus+ aflate în implementare în școala noastră (proiectul VET -STEUCAS și proiectul de parteneriat strategic Be clean, Be green! ) au împărtășit colegilor și invitaților experiențele trăite în mobilitățile din Valencia- Spania, Barcelos -Portugalia, Rio Tinto - Portugalia și Tessenderlo – Belgia.
S-au bucurat împreună de acest eveniment deosebit cadre didactice și elevi ai liceului, dna. inspector prof. dr. Iuliana Țugui, de la ISJ Iași, Ioana Pruteanu, de la Europe Direct, Aurica Dvoracic, Multiplicator Eurodesk Iași și Elena Zanet de la Biblioteca Județeană Gh. Asachi, Iași.
A fost o activitate antrenantă, cu multe emoții pozitive care s-a finalizat într-o notă de optimism.

















STEUCAS și Erasmus Days la Liceul de Turism și Alimentație ”D. Moțoc” Galați

Tot cu ocazia Erasmus Days, alte două dintre cadrele didactice de specialitate, membre în echipa de implementare a proiectului STEUCAS, au participat de acțiunea desfășurată de Liceul de Turism și Alimentație ”D. Moțoc” Galați, și anume la dezbaterea Sweet Taste of Erasmus Days in My School, ocazie cu care au prezentat experiențele profesionale, socio-culturale și  rezultatele și produsele proiectului.







Comentarii

  1. Felicitări și succes in continuare 👏👏👏🥰🥰🥰

    RăspundețiȘtergere
  2. 💓💕💖❤️💖❤️

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mananc de pofta ca de foame sunt satul

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu